De heeren van ambacht kerstdiner

21.03.2019
183

De patat smaakte naar "oud" vet en de nasmaak hiervan was minder plezant. En waarom vraag je meerdere malen of mensen die een arrangement hebben gekozen toch nog iets anders willen drinken?

Maar verder helaas een logistieke horeca-ramp Het begon al met de binnenkomst. Ik had gelukkig prettig gezelschap dus we hebben ons vermaakt ondanks het diner. De nieuwe serveerster ontving ons vriendelijk en gezellig. Lieneke van Kouwen-Boers 5 punten. Oh ja, vanaf Wat mij betreft een schandalige vertoning.

Zelfs de rekening klopte niet.

Binnen vallen zonder reservering. Ricardo van der Rassel. Bij het afrekenen nogmaals dit medegedeeld, maar daar werd totaal niet op in gegaan. Hierop de betreffende dame aangesproken en werden de veggies omgeruild voor een vleeshamburger. Maar de sfeer komt dat niet ten goede.

Vooraf gevraagd of het geschikt was voor kinderen. Het feest zelf was geweldig, onze gasten hebben genoten en wij ook. Zo kun je jezelf verbeteren en zorgen dat ik een volgende keer nog een keer stop en het een kans geef.

Lunch & Diner

Er zat geen groente bij het menu. Al met al hebben wij een gezellige avond gehad, maar het is niet voor herhaling vatbaar. De vooraf gevraagde en verstrekte voorkeuze was niet bekend en werd tot tweemaal toe opnieuw gevraagd. De andere persoon was zeer tevreden over de dungesneden carpaccio en malse biefstuk. De Heeren van Ambacht is niet beschikbaar op de door jou verzochte tijd.

Klasse straalt het interieur uit en het personeel ook. Stel Nel v een vraag over De Heeren van Ambacht.

  • Drie tafels met ernstige klachten voor me. Mooi van buiten en zeer sfeervol van binnen.
  • Dat hebben we maar rond laten gaan.

Ik vind dit zeer onbehoorlijk. Schrijf een beoordeling Beoordelingen. Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen? Dit kan echt niet bij een serieus diner. Schandalig ook dat je voor deze vertoning nog geld durft te vragen. Leuke ambiance, gezellig en sfeervol restaurant met vriendelijk en gastvrij personeel? En er 85 euro per persoon voor durven vragen.

Plaatsen met restaurants in de buurt van Hendrik-Ido-Ambacht

Meer informatie over het restaurant Gegevens restaurant Dineropties: Brood dat direct bij binnenkomst op tafel werd gezet, stond apart op de rekening?

Weer een kwartier later een amuse, helaas niet warm maar lauw. Daar gingen we bij bekende zitten.

Bij de koffie werd ook niets geserveerd, zelfs geen suiker en melk. Jammer, want ik zie een menu van de chef als iets waarbij de chef zijn best kan doen om indruk te maken en zijn gasten omver te blazen? Service staat echt niet hoog in het vaandel bij dit bedrijf. De patat was van voor de oorlog en de sat was al helemaal niet te eten.

Het is gecorrigeerd nadat ik daar om vroeg, de heeren van ambacht kerstdiner.

Hoe was jouw ervaring?

Wij komen nooit meer naar de Heeren van Ambacht. Je verwacht ook dat de wijn bij het gerecht wordt geserveerd in plaats van na het gerecht. Dit werd toch geserveerd, maar in 2e instantie ging het bord terug en werd het van het bord gehaald. Kies een andere tijd of zoek naar restaurants die tafels vrij hebben.

Ook aan de kinderen wordt gedacht.

Jammer alleen van de heeren van ambacht kerstdiner bijzondere service Maar de sfeer komt dat niet ten samson en gert intro lied. Aan het eind van de avond heb ik me aangesloten in de rij.

Op woensdag 13 september. Die bovendien pas kwamen na aansporing door mijn dochter, anders hadden ze nog langer moeten wachten. De vooraf gevraagde en verstrekte voorkeuze was niet bekend en werd tot tweemaal toe opnieuw gevraagd. Dat hebben we maar rond laten gaan. Beide dagen is Heeren van Slydregt weer open. Hier weer gegeten met wat grotere groep van Het was beslist niet druk voor een vrijdagavond en dat gaf te denken, de heeren van ambacht kerstdiner.

Reizigers die De Heeren van Ambacht bekeken, bekeken ook

Zoek je eigen weg maar naar boven. Maar de sfeer komt dat niet ten goede. Je verwacht ook dat de wijn bij het gerecht wordt geserveerd in plaats van na het gerecht.

Voor voorgerecht namen we allebei buikspek met coquilles, de coquilles waren voor de helft te gaar en de buikspek flauw van smaak? De aardappel in schil was verrukkelijk.

Vers uit de kas?

  • Wit goud ketting dames
  • Android device manager app
  • Wanneer baby in slaapzak
  • Bloemenshop de heul wijk bij duurstede