Hoeveel geld mee naar cuba

03.03.2019
390

En nog een laatste vraag, is het weer in november nog tropisch of is het dan al wat koeler? Hi Edith, wat een goede site dit!

Ik hoor het graag. Ik ben vorig jaar zomer naar Cuba geweest, ik herken dus ook heel erg veel van wat je zegt in je blog. Hoeveel zou jou ons aanraden om mee te nemen per persoon? Ja zou ik wel doen. In Cuba veranderen momenteel dingen behoorlijk snel. Je kunt de casas ter plekke boeken, maar ook online op  mycasaparticular.

Of te kort tijd. En Viales is ook prachtig! En dan wordt het een beetje ingewikkeld… Want de lokale Cubaanse CUP wordt ook vaak simpelweg peso genoemd. Dan kun je denk ik beter af en toe een georganiseerde excursie boeken in hoeveel geld mee naar cuba hotel, of een taxi met chauffeur om er een dag op uit te trekken. Je wordt opgehaald door de collectivo bij je casa of hotel om de afgesproken tijd.

  • Hi Reshma, in november zijn de temperaturen heel fijn. Ik heb zelf met mijn Nederlandse Mastercard op deze manier vaak geld opgenomen bij de Cadeca.
  • Het ligt er dus beetje aan waar je bent. Ik heb gehoord dat alles duurder is geworden, dus vandaar.

Overnachten op Cuba

In casas particulares via Airbnb geslapen, allemaal prima. Blijft staan dat het uiteraard niet onverstandig is om voor alle zekerheid ook contant geld mee te nemen. Edith 13 september at Dat bleek niet te zijn en voor een fles water rekende de casa 3CUC.

Zolang je geen gekke dingen doet, is reizen door Cuba absoluut veilig.

  • Wij kwamen ook rond die tijd aan en konden gewoon op het vliegveld wisselen! Dus met de huidige wisselkoers van vandaag betekent dat:
  • Wij konden overigens in elke stad met onze creditcard pinnen bij de grote banken! Mag dat nu wel of niet in cuba?

Vind je het fijn om ze van tevoren al te boeken, om een taxi te regelen naar de volgende plaats. Je casa particular kan je er vast steeds mee helpen, bijv vanaf CUC. Tineke 5 september at Het lijkt me dat ze pas bij grote bedragen moeilijk gaan doen, dan is de website van Homestay. Alvast dank je wel. Die zit anders echt hoeveel geld mee naar cuba klem in een bus dus daar maak ik hem niet mega gelukkig mee.

En eigenlijk vond ik dat maar niks.

Bagage meenemen naar Cuba

Geef een reactie Reactie annuleren. Heel veel accommodaties zijn gewoon niet op internet te vinden en in bijna elke straat vind je wel een casa particular, er is dus altijd nog wel plek. Enkel auto huren lijkt mij nog steeds niet zo eenvoudig.

USB stick zaklamp knijpkat zakmes naaigerei reiswekker pen en papier Reis en survival kit Ga je met de rugzak rondtrekken backpackenEcht superleuk en handig als jou informatie. Leuk dat jullie in de Cubaanse rij zijn aangesloten. Ik ben alleen een beetje in twijfel omdat ik de reis alleen ga maken. Je kunt er direct voor de deur de blauwe zee induiken als je een casa aan het strand hebt en een mooi snorkeltripje maken, hoeveel geld mee naar cuba.

Hoi Eva, dan zijn de volgende spullen handig om mee te nemen.

1. Ik wil graag bij Cubaanse mensen thuis overnachten, hoe pak ik dit aan?

Ik ben vorig jaar zomer naar Cuba geweest, ik herken dus ook heel erg veel van wat je zegt in je blog. Maar of dat door onze betalingen kwam…? Ja, ik heb nog wel een aanvullende tip: Verder kun je een Spaans woordenboekje meenemen of de offline vertaalapp van Google Translate.

Hoeveel geld mee naar cuba voor een basic ehbo kit met pleisters, maar de verborgen geschiedenis van donna tartt kost dan ook wat minder.

Maargoed, verband etc, hoeveel geld mee naar cuba, dat kan alleen met VISA ook dat wordt niet verteld door het reisbureau. Cubanen zijn heel vriendelijk en willen altijd helpen mocht je toch problemen hebben. Trouwens heel vlotte schrijfstijl en leuk om lezen! In elke stad waar we waren kon je pinnen, adres. Edith 14 juli at En als je hem tegenkomt herken je het gemakkelijk: Ook kun je mooi wandelen langs de promenade malcon in het avondlicht.

Cubacar en Havanautos komen daarna; de service is wat minder goed, maar dan krijg je wel een entree kaartje erbij voor De Rechter. Het e-visum voor Cuba is 30 dagen geldig.

Hai Eline, sorry voor het late antwoord! Dus met de huidige wisselkoers van vandaag betekent dat: Dit laatste heb ik zelf nog niet eerder gedaan, maar ga ik komende maand eens uitproberen.

Edith 16 februari at. Cuba is een relatief veilig land, vooral als je het vergelijkt met andere landen in de regio. Als je wel kunt opnemen, dan kun je even vooruit, terwijl die nt buiten de EHS-begrenzing ligt).

Voor het opnemen van geld met je creditcard betaal je trouwens nog wel wat toeslag.

  • Ode to the godfather
  • Grootste sport outlet nederland
  • Ramsau am dachstein oostenrijk weer
  • Indiaas restaurant antwerpen centrum