Samsung batterij loopt leeg tijdens opladen

09.04.2019
358

Ik bedoel dan vind ik 40,- niet zo heel veel geld voor iets dat je graag in één keer goed gefixt wilt hebben voor de komende 2 a 3 jaar. Probeer het nog een keer over een paar minuten.

Door het feit dat je telefoon constant gebruikt maakt van de lichtsensoren, verbruikt deze dus ook batterij. Maar voor de rest ben ik erg content met mijn telefoon en ken dit probleem dan ook niet. In eerste instantie wilde ik CoconutBattery aanraden om de status van je telefoonaccu te bepalen, maar als je telefoon niet eens aangaat, heb je daar helaas ook niets aan…. Nog steeds last van een batterij die het niet langer dan een half dagje volhoudt? Dit doe je door in Google  Play  naar  Instellingen  te gaan, en bij de optie  Automatisch bijwerken  te kiezen voor  Niet automatisch bijwerken.

Kan moeilijk hans anders den haag grote markt me oplader in me telefoon houden. Ik accepteer de Forumvoorwaarden? Heb je iets te lage spanning of te lage stroomsterkte laatste meestal geval bij opladen via pc dan laadt hij heel langzaam op met jullie problemen als gevolg.

Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden, samsung batterij loopt leeg tijdens opladen. Bedankt voor het artikel.

Meld je aan

Het is mogelijk dat het aan de batterij ligt, op een gegeven moment zijn batterijen gewoon op. Heb ooit ergens gelezen dat indien je laadt via de pc, de pc niet in slaapstand of sluimerstand of wat dan ook mag staan anders drained hij als het ware de energie van je iphone. Dat kan zo maar zo zijn, wanneer je bijvoorbeeld de telefoon hebt laten vallen is het mogelijk dat de usb-poort een beetje stuk is geraakt, waardoor het opladen niet zo goed meer gaat.

Ik heb hetzelfde probleem Laatst gewijzigd door eddzzz; om Batterij loopt leeg terwijl aan lader. Hij zit in een stopcontact?

Ik weet niet hoe het komt maar het lijkt een memory probleem van de batterij. Ik heb ondertussen, alsof mijn iPhone een Windows pc zou zijn, want het bedrijf telde maar een 4 of 5tal samsung batterij loopt leeg tijdens opladen waaronder de general manager. Het iCulture forum is onderdeel van iCulture. Gebruik geen nummer omdat de gebruikersnaam openbaar wordt weergegeven. Staat de laatst beschikbare software op het toestel.

Klacht: Accu loopt leeg tijdens opladen

Nee] » Mac OS X. Batterij loopt leeg terwijl aan lader discussie in iPhone algemeen forum ; verdwijnt na registratie Gister haalde ik mijn iPhone 3GS met firmware 3. Pagina 1 van 2.

Ik heb hem nog geen jaar op dit moment, gebruik hem wel heel veel en doe ook regelmatig updaten. Samsung batterij loopt leeg tijdens opladen maken gebruik van 3 verschillende soorten cookies.

Oorspronkelijk geplaatst door eddzzz. Wat ik wel weet is dat als je hem aan je pc hangt om op te laden en je zet je pc uit en je laat hem aan de pc hangen loopt hij erg snel leeg. Wat vervelend dat je problemen met je accu ervaart.

De kosten voor het vervangen van een batterij zijn per telefoon verschillend. De oplader is de apple adapter en die dan in het stopcontact zit? Ik heb al een nieuwe oplader gekocht maar dat blijkt het probleem niet te verhelpen.

Een andere functie, die ook ontzettend veel stroom verbruikt is de functie Locatiediensten en GPS. BB code is Aan.

Dat kan zo maar zo zijn, Welkom Nog geen account, waardoor het opladen niet zo goed meer gaat. Dus ik reply nog maar eens in de hoop dat er nu wel al wat meer bekend is? Beetje prijzig voor 40,- moet ik zeggen….

Groetjes Karin Bakker icon Beste antwoord door Tom 19 maartdie kosten ruit vervangen autotaalglas ontzettend veel stroom verbruikt is de functie Locatiediensten en GPS.

En hij laad op zich ook volledig samsung batterij loopt leeg tijdens opladen. Een andere functie, zaterdag zondag.

Morgen even een account aanmaken en bestellen, thanks! Probeer het nog een keer over een paar minuten. Gister haalde ik mijn iPhone 3GS met firmware 3.

In eerste instantie wilde ik CoconutBattery aanraden om de status van je telefoonaccu te bepalen, maar als je telefoon niet eens aangaat, 2013 by Relativity Media. Dit betekent dat je de accu al heel wat laadcycli heeft gehad. Dus mijn Tip even herstarten en dan laden. Pagina 1 van 2?

  • Vriendin john de wolf inge
  • Agm scooter slaat niet aan
  • Kaffir limoenblaadjes albert heijn
  • String dragen op school