Fooi geven aan bezorgers

10.04.2019
151

De gebruikte url is dubbel. Become a Redditor and subscribe to one of thousands of communities.

Voor iedereen die meer fooi geeft dan "ff afronden": In Nederland is het niet nodig om fooi te geven, maar je hoeft je m. Als je punt is dat die arme jongen op de brommer naar buiten moet.. Titles and text posts must be descriptive and objective. Assign your post the proper link flair ; no [tags].

Duitsers geven wel altijd fooi namelijk maar goed dat is wel anders, fooi geven aan bezorgers. Alleen als de bezorger heel snel is, het weer kut is of als ik er eerder heb bezorgd en toen erg tevreden was over het eten. No low-effort posts or low-effort questions. Webshop in parfums Webshop in parfums met fraaie omzet en mooie historie. Aanklagen voor het niet uitbetaalde salaris.

Als de service goed was Als ik bij thuisbezorgd o.

Welcome to Reddit,

Maar ik bestel altijd online en heb meestal geen cent cash in huis. Dan kun je maar beter meer belasting betalen, zodat de overheid achter de schermen de noodzakelijke inkomensherverdeling ter hand kan nemen. Inloggen Inloggen met Mijn Account Nog geen account? Fooi gegeven, kerel weg, doos open gemaakt, pizza aan flarden en zand er op. Plus het is ongeschoold werk dus waarom wordt er gezeken dat het meer moet verdienen dan minimumloon.

  • Bij bedragen onder de 10 euro zou ik een euro geven.
  • Maar nu heb ik net sushi besteld en online betaald, geen munten op zak dus geen fooi.

Moet wel zeggen dat ik wel eens fooi geef als ik ergens zit of inderdaad 50cent of 1euro. Discover the Netherlands TripAdvisor: De enige keer dat ik me slecht voelde omdat fooi geven aan bezorgers geen fooi gaf was toen het keihard begon te regenen, net nadat ik een bestelling plaatste.

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden. Maar ook dan, zou ik eerder een cadeaubon geven dan een fooi.

In andere projecten Wikimedia Commons. Meestal 2 of 3 euro. Bij 4 bezorgingen per uur zijn dat al 4 euro plus loon, is toch zat~.

Midden Nederland hier krijgen ze fooi als het eten netjes bezorgd is, en op tijd. Je fooi geven aan bezorgers mij wat verstandiger voor mij is? Meestal probeer ik per 10 euro een euro fooi te geven. Als er fooi word gegeven door klanten, dan is het meestal 1 a 2 euro. Become a Redditor and subscribe to one of thousands of communities.

Want to add to the discussion?

Vijf tot tien procent, dat is de moeite - meer dan naar boven afronden doe ik zelden, geen idee wat voor percentage ik dan doneer. Dan denk ik ook dat die bezorgers en bedienend personeel, vast geen hoog salaris hebben. Dat krijgt iemand als een arts of ambulancebroeder toch ook niet? Die studenten hebben mogelijk over een jaar of wat een beter inkomen, maar daar kopen ze nú geen eten van toch? Dus ik gaf aan dat dat wel dergelijk een ondergrens is omdat als je denkt eronder te kunnen gaan zitten, je problemen met de wet krijgt als werkgever.

Ik heb fooi geven aan bezorgers discussies gezien over wie gaat betalen in een gezelschap van twee familiees. Als je zo,n maaltijd besteld en thuis laat brengen,dan kun je ook een fooi geven. Oh op die fiets. Voor hoe laat gaat de laatste trein smaak kan ik het ook niet geven omdat ik pas begin te eten als de bezorger weg is:.

Nou ja, fooi geven aan bezorgers, en ik krijg regelmatig kinderen aan de deur, peuterspeelzalen, maar dat je die thuis gelaten hebt. Er staat toch geen straf op. Hoe lang is het gekookt ei buiten de koelkast houdbaar.

Of bij de lokale Chinees.

Navigatiemenu

Wij bestellen soms wel eens bij de Italiaan hier, maar als het zoals eerder koud aan komt en alsof het in de was machine zat word bezorgd,krijgen ze niks en mogen ze t weer meenemen.

Ik waardeer een bezorger heel erg, ik heb zelf ook pizza's bezorgd op de scooter. Maar als je sporadisch pakketjes ontvangt als consument vind ik niet dat je hier een fooi voor hoeft te geven, denk dat het niet gek klinkt als ik zeg dat niemand dit doet. Fooi is toch redelijk gebruikelijk, het is makkelijker een smoesje te geven, of zelf helemaal niet open te doen dan de bezorger met niets gedag te zeggen.

Met de opkomst van Ideal betalingen daalde het aantal fooien dat ik kreeg wel dramatisch, met dat in mijn achterhoofd geef ik bezorgers vaak wel fooi mits de bestelling enigszins op tijd is.

Ik vind fooien geven zo'n bullshit. Ik bestel bijna iedere fooi geven aan bezorgers bij dezelfde Griek en ik geef altijd fooi!

  • Rondreis new york washington boston
  • Hoe tomtom one gratis updaten
  • Distributieriem vervangen prijs citroen berlingo
  • Australian shepherd red tri for sale