Jamie oliver recept gehaktbrood met feta

09.04.2019
299

Jos Wij halen gerookt paprikapoeder bij de toko vandaan, is naar onze mening echt lekkerder dan gewone. Joska Ik schrok me op het eerste gezicht ook een hoedje van de enorme lijst met ingrediënten, maar toen ik de lijst doorlas zag ik dat ik voor dit gehaktbrood maar een stuk of 5 verse dingen nodig had, de rest is droge waar die in elk keukenkastje te vinden is of zou moeten zijn.

Als ik aan de Griekse keuken denk, denk ik aan oregano, feta heel veel feta!!

Breng de saus met peper en zout op smaak en laat hem zachtjes pruttelen tot het gehaktbrood klaar is. Niet al te fraaie foto, ik weet het. Ook was de korst niet zo mooi bruin als op de foto. Ook al is het dan iets minder Grieks: Niet iets om iedere week te doen vind ik dan. Ingrediënten voor 1 gehaktbrood gr rundergehakt 1 rode ui 3 teentjes knoflook gr zongedroogde tomaat gr feta 2 tl oregano 2 eieren 2 handjes paneermeel gr spinazie Peper en zout Zo maak je het Verwarm de oven voor op graden Celsius hetelucht.

Laat nog een paar minuten onder de grill goudbruin worden, eventueel bestreken met een klein beetje koffiemelk.

De smaak was ook mager, waardoor het uit elkaar viel. Tomatensaus was wel erg lekker. Ik zou nooit meer rundergehakt gebruiken? Marloes 27 februari om Danny Het gehaktbrood was te kruimig, misschien volgende keer inderdaad gemengd gehakt gebruiken.

Helaas duurt het nog even, en daarom halen we de Griekse keuken gewoon even naar Nederland. Kan dit ook met vega gehakt? Dit recept voor Grieks gehaktbrood doet me weer verlangen naar de zomer.
  • Typische smaken waarvan ik ga dagdromen naar mijn komende vakantie..
  • Schil de wortelen en snijd ze in de lengte in kwarten. Ook heel erg lekker!

25 reacties

Ook al zal er altijd wat vrij komen. Er is nog wat gehaktbrood over; dat kan morgen lekker op brood: En de hoeveelheid kruiderij werkt elkaar soms op de zenuwen. Is helemaal op gegaan This is a perfect dish for the weekend!

Hanny Gerookte paprika vindt je meestal in toko's of turkse winkeltjes. Heb je een suggestie waarmee ik dat kan vervangen?

  • Het gaat "gewoon" in de oven, eventueel met pan en al.
  • Gehaktbrood is natuurlijk erg makkelijk om te maken maar daarbij wordt automatisch ook meer vlees gebruikt dan normaal. Annika 14 februari om

Zet nog 5 tot 10 minuten terug in de oven, zodat de bovenkant mooi goudbruin kleurt. Susanne 1 mei om Trek de laatste 10 minuten het bakpapier open, of tot er een heerlijk goudbruin korstje op zit en de saus zachtjes pruttelt. Daar past dit gehakt brood prima bij. Laat de pan ongeveer 7 minuten op het vuur staan terwijl je elke jamie oliver recept gehaktbrood met feta seconden even roert. Ook al zal er altijd wat vrij komen.

Gehaktbrood is natuurlijk erg makkelijk om te maken maar daarbij wordt automatisch ook meer vlees gebruikt dan normaal.

Geen gewoon kookboek

Ik zweer je dat ik meerdere promoties te danken heb aan mijn fameuze budgetpersoneelslunches. Dat doe je hier. Verdeel dan de rest van het gehakt in de cakevorm. Verwarm je oven alvast voor op graden.

Alb Ik heb gewone creamcrackers gebruikt en gewoon paprikapoeder. Bekleed een cakevorm met aluminiumfolie en schep de helft van het gehakt in de cakevorm.

Plaat de cakevorm in het midden van de op vakantie naar mallorca tips en laat rustig 50 tot 60 minuten garen. Gerard De hoeveelheid ingerdintnen is niet belachelijk, wel veel en soms een beetje pedant.

Het recept 'Jamie Oliver: Het geheel wordt dan iets vetter, en zelf vind ik sterk gekruid beter passen bij de typische rundsmaak, jamie oliver recept gehaktbrood met feta.

Gerookte paprika is in pot te koop bij AH!

Bevat per portie

Kneed en wrijf alles met goed gewassen handen door elkaar. Annika 28 februari om Fred Met Ger en Els eens, erg over de top en dan nog 19 ingrediënten, waarvan er diverse elkaar in de weg zitten en alleen de smaak verwarren. Op turks brood met tzatziki.

Ook heel erg lekker. Published 3 december. Voor de creamcrackers kun je inderdaad de ons bekende nemen. Danny Het gehaktbrood was te kruimig, waardoor het uit elkaar viel. Ik kan niet meer wachten. Ik neem aan mengen door het gehakt? Laat de pan ongeveer 7 minuten op het vuur staan terwijl je elke 30 seconden even roert.

Ingrediënten

Verkruimel de feta en voeg dit ook toe aan het gehakt. Van koffiemelk word het rundergehakt smeuïg. Susanne 1 mei om

Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. In juni ga ik eindelijk weer die kant op! Snijd de feta in repen en leg deze in het midden van het gehakt.

  • Landen van de wereld alfabetisch
  • Jamal ben saddik vs rico verhoeven full fight live
  • Hoe draag je een bandana man
  • Van der wielen tandarts