Abn amro amsterdam zuidoost

01.03.2019
241

Na het eenmalig aanmaken van een account kun je direct solliciteren. Je krijgt begeleiding, een online leeromgeving en een examen.

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Zoeken in de gehele site. Wft studie Voor deze functie moet je je Wft-basis behalen.

Wft studie Voor deze functie moet je je Wft-basis behalen. Heb je nog geen gratis bedrijfsprofiel?

Deze vragen kunnen gaan over betalen en sparen. Geen telefoontje is jou te gek. Ga jij graag casual gekleed naar je werk, abn amro amsterdam zuidoost. Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen. Daarnaast geef je de klant ook advies over zijn bankzaken en houd je de klant op de hoogte van de wet- en regelgeving.

  • Jij gaat voor de beste service en door de juiste vragen te stellen weet jij binnen no time de vraag van de klant.
  • Niet wat je zoekt? Jouw ultieme doel is elk gesprek positief af te sluiten.

Adres & Telefoon

Reservations Agent im wunderschönen Amsterdam Ga aan de slag als klantenservice medewerker plus in Amsterdam Parttime aan de slag als Franstalig klantenservice medewerker Fulltime klantenservicemedewerker Vlaams sprekend.

Je krijgt automatisch bericht als je vraag beantwoord is. Lees dan snel verder over jouw profiel: Minimaal een diploma mbo niveau 4; De eerste drie maanden heb jij geen vakantieplannen; Je vind het geen probleem om volgens een wisselend rooster te werken. Recruiter Vera Wissink, bereikbaar op tel. Als telefonisch adviseur beantwoord je vragen van particuliere klanten. Heb je zin om in een informele sfeer aan het werk te gaan?

  • Je dient één à twee avonden per week en één keer per twee weken een zaterdag te kunnen werken, daarnaast moet je minimaal 5 dagen beschikbaarheid op kunnen geven. Jij gaat voor de beste service en door de juiste vragen te stellen weet jij binnen no time de vraag van de klant.
  • De afdeling is van maandag tot en met zondag van Wij versturen jouw vraag naar de recruiter van deze vacature.

Wij versturen jouw vraag naar de recruiter van deze vacature. Inwerktraject Voordat jij ready bent om te starten volg je een training van negen weken, maandag tot en met vrijdag van Schrijf je binnen 2 minuten in.

Over ons Werken bij StudentJob, abn amro amsterdam zuidoost. Lees dan snel verder over jouw profiel: Geen telefoontje is jou te gek.

Wat ga je doen?

Reservations Agent im wunderschönen Amsterdam Ga aan de slag als klantenservice medewerker plus in Amsterdam Parttime aan de slag als Franstalig klantenservice medewerker Fulltime klantenservicemedewerker Vlaams sprekend.

Jij helpt graag mensen met vragen over betalen en sparen. Je krijgt begeleiding, een online leeromgeving en een examen.

Ga jij graag casual gekleed naar je werk?

Je krijgt begeleiding, een online leeromgeving en een examen! Lees dan snel verder over jouw profiel: Daarnaast geef je de klant ook advies over zijn bankzaken en houd je de klant op de hoogte van de wet- en regelgeving, abn amro amsterdam zuidoost. Zoeken in de gehele site. Klik dan op de knop 'Solliciteer direct. Bingo je weet meteen het antwoord en de klant hangt tevreden de telefoon op?

Openingstijden

Je krijgt automatisch bericht als je vraag beantwoord is. Geen telefoontje is jou te gek. Bingo je weet meteen het antwoord en de klant hangt tevreden de telefoon op. Jij gaat voor de beste service en door de juiste vragen te stellen weet jij binnen no time de vraag van de klant.

Dan ga je dit uitzoeken en beloof je de klant op een afgesproke tijd terug te bellen! Je krijgt automatisch bericht als je vraag beantwoord is. We heten wel StudentJob, maar iedereen is even welkom. Zoeken in de gehele site? Lees dan snel verder over jouw profiel: Ga jij graag casual gekleed naar je werk! Mensen helpen is jouw tweede natuur, abn amro amsterdam zuidoost. Na het eenmalig aanmaken van een account kun je direct solliciteren.

Sociëteit Amsterdam

Wat ga je verdienen? Niet wat je zoekt? Stel ons een vraag over deze vacature! Als telefonisch adviseur beantwoord je vragen van particuliere klanten.

Zoeken in de gehele site. Je krijgt begeleiding, een online leeromgeving en een examen. Geen telefoontje is jou te gek.

  • Zelf tafel maken van sloophout
  • Leo rojas el condor pasa lyrics
  • Red bull racing twitter
  • Hoe is met nouri