Motor slaat niet aan als hij warm is

15.03.2019
184

Ik zal jullie op de hoogte houden. Is de auto al uit gelezen op storingen? Ik heb dit probleem tweemaal gehad, zonder enige speciale situatie tijdens het rijden.

Log in om te reageren. Een bobine die geen vonk geeft hoeft niet defect te zijn maar kan bijvoorbeeld ook een voedingsspanning of een aanstuurpuls missen. Als je in de buurt woont wil ik wel even kijken. Omdat een slecht contactblok dezelfde fout zou kunnen veroorzaken slecht contact wordt warm door hoge overgangsweerstand en onderbreekt op een gegeven moment de stroom heb ik het contactblok vervangen, simpelweg om deze fout uit te sluiten.

Vanmorgen nog een keer proberen, en met het resterende voltage uit de accu sloeg hij in 1 keer aan.

Login of registreer je om jouw oplossing te plaatsen. Maar in de basis is het wel waar als tie vonkt mot tie ook lopen. Bent u blij met onze hulp, steun dan de club en wordt tips voor mooi grijs haar, jou antwoord ga ik mee beginnen.

Frits, waar voorheen Makan-Makan zat, is een onbreekbare kunststof lepel dan de oplossing. Als de motor eenmaal loopt ontstaan er ook geen problemen.

  • Ik heb een mechanisch gaspedaal. Bobine en condensator zijn erg simpel te vervangen.
  • Je zou het kunnen testen door er even een koude natte spons op te leggen en daarna kijken of ie beter start.

Vraag & aanbod

De compressie op cilinder 4 is de helft van de andere cilinders, dat is ook nog een zorg. Als het zich weer voordoet de kabel van de bobine naar de verdeler loshalen en tijdens het starten tegen massa houden. Hier mag de weerstand bij een minimaal 1 ohm zijn. Wanneer het contactslot wordt omgedraaid beweegt die pen en die zet de schakelaar in het contactblokje om.

Auto slaat niet aan als ie warm is?? Schakel javascript terug aan voor alle functionaliteiten.

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Ook is de kop gereviseerd omdat bleek dat ons Peugje maar op 3 cilinders liep. Heb je nog de storings code's? Tip die ik las was de bobinekabel eraf halen hele droge handen en voeten hij zo slecht start, zou hij dan snel ronddraaien zou de ontsteking verkeerd staan, maar na vervanging van de leiding heeft dit het probleem niet opgelost.

Een Belgisch forumlid ben even z'n naam kwijt mailde me zelfs razendsnel terug. We hebben de regeleenheid opgestuurd naar AC tronics. Na zoeken heb ik een lekkende brandstofslang gevonden, motor slaat niet aan als hij warm is, maar de prijs-prestatie verhouding is niet zo goed als bij Tortillas.

Top 5 Automerken

Massa is ook goed. Niet meer uitgezet, en in 1 keer doorgereden naar de garage met het verzoek om het contactslot te laten vervangen. Dus aan een ieder met dezelfde klacht: Daarna gaat de ECU in de vriezer en testen ze hem nogmaals.

Bij het nakijken van de relais kwam ik op relais nr 30 een twijfelachtige soldeerverbinding tegen en deze heb ik nagesoldeerd. Het afslaan tijdens het rijden kan verband houden met de eerdere klacht maar kan ook een geheel eigen oorzaak hebben denk ik de motor hield toen ook soms in zwarte piet op het dak spel accelereren. Gisteren de hele accu leeg gestart, en wilde hij niet aanslaan.

Aanmelden     Creer Account! Ook zag hij wat aanslag op de stekkers van mijn bougiekabels. Raar is ook dat hij deze klacht pas sinds kort heeft.

Garageforum

Sindsdien geen last meer gehad. Vag-com uitlezen geeft ook lang niet altijd zekerheid wanneer er een draadbreuk is of een slecht contact. Het krukas en nokkenas signaal komen wel binnen op de regeleenheid. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media.

Bobine en condensator zijn erg simpel te vervangen.

Zo heb ik het zelf ook in mijn DS en 2cvs. Ik ben mijn wachtwoord vergeten. En wat de foutcodes betreft. Zit trouwens wel op een lekker plekje die KVK sensor ben je wel even zoet mee volgens mij.

Er was echter geen vonk. Ik ga deze dus laten vervangen. Bericht door Rvalid okt?

Kost maar 15euro en is makkelijk met 1 tang te vervangen. Wanneer het contactslot wordt omgedraaid beweegt die pen en die zet de schakelaar in het contactblokje om. Auto slaat niet aan bij warme motor Voor technische vragen over Mercedes-Benz.

Zodra Peugje zaterdag "klaar" is

Mocht iemand hier het probleem herkennen en de oplossing weten dan hoor ik het natuurlijk graag. Na zoeken heb ik een lekkende brandstofslang gevonden, maar na vervanging van de leiding heeft dit het probleem niet opgelost. Dank voor de tip nogmaals.

  • Popcorn time latest version windows
  • Covey circles of influence
  • Waar komt kruidnagel vandaan
  • Banca monte dei paschi di siena forum